Haku


Yritys

 

Päijätmoton toimintaa on uudistettu syksystä 2018. Olemme keskittyneet vielä tiiviimmin erityisosaamiseemme, eli veneilyn asiantuntijapalveluihin. Uudistuneesta myymälästä löydän laajan valikoiman uusia ja käytettyjä perämoottoreita sekä varusteita. 

Päijätmotolla haluamme erottua asiantuntevalla palvelulla. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat ja voimme räätälöidä asiakkaille esimerkiksi täyden palvelun venepaketin. Olemme ottaneet valikoimiin niitä huippumerkkejä, joihin luotamme. Myymälän puolella palvelua saa puhelimitse, paikan päällä asioiden sekä verkkokaupan kautta. 

Olemme kehittäneet jatkuvasti huoltopalveluitamme. Työmme on sesonkiluontoista,  joten olemme panostaneet siihen, että voimme palvella asiakkaitamme ruuhkienkin aikana laadukkaasti. Osaava huoltotiimimme on erikoistunut kaikkiin veneiden  ja moottoreiden huolto- ja korjaustehtäviin.

 

“Vastaan työssäni myynnistä, myymälästä ja vaihtolaitteista. Kalastus ja veneily ovat minulle elämäntapa. Seuraan alan uutuuksia, sillä teen työtäni rakkaudesta lajiin. Erityisesti olen asiantuntija vene-elektroniikassa. Saan työssäni jatkuvasti oppia uutta. Parasta työssäni on asiakkailta saatu hyvä palaute, kun olen onnistunut palvelemaan onnistuneesti.”

Toni Sillanpää, myymäläpäällikkö

 

“Olen ollut töissä Päijätmotolla kuusi vuotta. Arkeen kuuluu monipuolisia töitä, erilaisia huoltoja tehdään paljon, kasaamme myytyjä venepaketteja ja teemme moottoreiden asennuksia. Työkavereiden kanssa teemme töitä hyvässä hengessä ja päivät kuluvat nopeasti. Työt vaativat asiantuntemusta ja usein yhdistämme yhteisen osaamisemme, jotta koneet tulevat varmasti kuntoon.”  

Krister Siili, Asentaja