Haku


Kokemuksia

 


Yrityksemme on tehnyt yhteistyötä Päijätmoton kanssa kaksi vuotta. Toimimme veneiden jälleenmyyjänä ja meille asiakkaidemme  turvallisuus on erittäin tärkeää. Tämän vuoksi olemme valinneet kumppaniksi venehuollossa Päijätmoton. Kaikki myymämme veneet tarkastetaan ja huolletaan Päijätmotolla ennen myyntiä. Päijätmoto on asiantunteva ja luotettava, ja kaikki on aina sujunut hienosti. Arvostamme sitä, että tarvittaessa saamme apua ja neuvoja ongelmatilanteissa. 

Jukka Turunen

Suomen OstoAuto Oy

 

Ostin Päijätmotolta Pelican-veneen, sekä veneeseen penkit. Myynnissä minua palveli Toni Sillanpää. Tonin kanssa asiointi on helppoa;  jos tänään soitan, voin odottaa, että asia on viimeistään seuraavana päivänä jo hoidettu. Palvelu on ollut nopeaa ja luotettavaa. Tonin kautta voi saada tilattua tarvikkeita myös nettikaupan valikoiman ulkopuolelta. Sain hyvää palvelua myös huollosta, kun Mercuryn koneen kanssa oli ongelmia. 

Tommi Hietanen

 

Saavuin Päijätmoton tapahtumapäivään ja sain yllättäen hyvän tarjouksen. Päädyin ostamaan  perämoottoripaketin, joka sisälsi asennuksen. Asennus sujui nopeasti ja sain veneeni nopeasti takaisin vesille. Huollossa hommat toimivat hyvin. Olen teettänyt huollossa kaikki takuuseen kuuluvat kausihuollot. Tonilta Päijätmoton myynnistä olen saanut asiantuntevaa palvelua ja myös paljon hyviä käytännön vinkkejä. Olen ostanut Tonilta myös kaikuluotaimen. Olen tyytyväinen siihen, että olen saanut toimivia ja hyödyllisiä neuvoja, viimeksi telineiden kiinnittämiseen veneeseen. Päijätmotolta saa ihmiset kiinni. Jos eivät heti vastaa, soittavat kyllä takaisin ja hommat hoituvat. 

Jani Ojanperä

 

Olen saanut Päijätmotolta hyvää palvelua. Ihmiset saa aina puhelimesta kiinni, myös kiireisinä aikoina. Ostin itse veneeseen moottorin ja huollosta moottorin asennuksen. Asennuksessa tuli pieni virhe liittyen asennukseen. Huolto käsitteli tapahtuneen virheen nopeasti ja tyylikkäästi tullen paikan päälle hoitamaan asian kuntoon.

Tyytyväinen asiakas