0 0.00 € »


Verkkokauppa


Litiumakku Sunwind Heat 100 Ah

Tuotenumero 152256
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
ovh. 990.00 €  
899.00 €
30 päivän alin hinta: 599.00 € ja ennen kampanjaa: 599.00 €  

 

Sunwind Lithium Heat 100AH on lämmityskalvolla varustettu litiumakku, joka soveltuu lataukseen pakkasessa. 100 ampeerituntia, jonka kapasiteetti on 150 ampeerin purkausvirta. Tämä on akku sinulle, joka haluat litiumakun sovelluksiin, joissa pitkä käyttöikä, lataaminen ja käyttö jäätymislämpötiloissa ovat tärkeitä.

Tämä akku koostuu sylinterimäisistä LiFePo-kennoista. Akku kytkeytyy automaattisesti lämmityskalvoon, kun se saa virtaa, jos kennon lämpötila on liian alhainen lataamista varten. Nopeaa lämmitystä varten suositellaan generaattoria ja ulkoista laturia nopeaa lämmitystä ja latausta varten.

Akussa on integroitu Bluetooth, jotta voit lukea akun jännitteen ja nähdä kuinka monta ampeeria menee sisään/ulos älypuhelimesi Sunwind-sovelluksessa. Sovelluksen nimi on Sunwind LiFePo4.
Integroitu BMS hyväksyy matalan latausvirran, joka on tyypillistä pienemmille aurinkosähköjärjestelmille keskellä talvea. Jos latausvirta nousee liian suureksi, se kytkee lämmityskalvon päälle ja katkaisee latauksen, kunnes kennon lämpötila on yli -0 C. Lämmitysfolio kuluttaa sitten 7A.

Integroitu BMS huolehtii kaikista litiumakun turvallisuusnäkökohdista.
Voit hyödyntää enemmän litiumakun varastoidusta energiasta verrattuna. perinteinen lyijyakku. Talvella jännitehäviöstä johtuva ero voi olla 50 % suurempi virrankulutus ja kesällä jopa 30 % suurempi teho. Tämä tarkoittaa, että litiumakkua valittaessa voidaan asentaa vähemmän ampeeritunteja.

Jäätymislämpötiloissa ladattaessa akku lämpenee ensin 0°C:een. Jos akun kennolämpötila on -15C, se kuluttaa n. 45 minuuttia oikean lämpötilan saavuttamiseksi ennen kuin se vastaanottaa täyden latausvirran.
Akku on ladattava viimeistään 15 päivän kuluttua purkamisesta. Purkaus katkaistaan ​​8 voltilla.
Akku on tarkoitettu vain kertakäyttöön (yksin) Akkua ei saa kytkeä sarjaan.
Max jatkuva kuorma 150A. Suurin suositeltu latausvirta on 65A.

Paino: 13,2kg

Mitat (K x L x S, mm) 190x355x175