0 0.00 € »


Verkkokauppa


-10 %

Hydraulinen Compact Reactor™ 40 -automaattiohjaus, GHC™ 20 ja Shadow Drive™ -paketti

Tuotenumero 010-00705-08
Toimitusaika Osta viimeinen
ovh. 1999.00 €  
1799.00 €
30 päivän alin hinta: 1999.00 € ja ennen kampanjaa: 1999.00 €  

 

Ihanteellinen perustason automaattiohjausjärjestelmä
Sisältää Compact Reactor 40 -aloituspaketin, veneilyyn tarkoitetun GHC 20 -automaattiohjausjärjestelmän ohjausyksikön ja Shadow Drive -tekniikan
Suositellaan ainoastaan alle 9-metrisiin (30-jalkaisiin) yhden perämoottorin veneisiin1
9-akselinen Solid-state AHRS -suuntatietojärjestelmä
Minimoi kulkusuuntavirheet, poikkeamat kurssilta, peräsimen liikkeen ja virrankulutuksen ja takaa samalla miellyttävän matkanteon
Nopea käyttöönotto- ja kalibrointi
Alle 9-metrisiin (30-jalkaisiin) veneisiin tarkoitettu hydraulinen Compact Reactor 40 -automaattiohjaus vapauttaa sinut pitelemästä ruoria suunnan säilyttämiseksi kohtuullisilla tai suurilla nopeuksilla1. Keskity nauttimaan ajastasi vesillä, kun 9-akselinen Solid-state AHRS-tekniikka takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Automaattiohjausjärjestelmästä on saatavilla kolme erilaista peruspakettia, joihin voi valita ominaisuudet tarpeen ja hinnan mukaan. Osta aloituspaketti (sen kanssa tarvitaan yhteensopiva karttaplotteri2) ja lisää GHC™ 20 -automaattiohjauksen ohjausyksikkö tai sekä GHC 20 että Shadow Drive™.

Automaattiohjaus on helposti asennettava, joustavasti kiinnitettävä ja helposti ja nopeasti käyttöön otettava. Valitse peruspaketti ja patentoitu Shadow Drive, ja ota ruori haltuusi kääntämällä sitä. Voit ottaa automaattiohjauksen uudelleen käyttöön pitämällä suunnan. Se integroituu yhteensopiviin Garmin-laitteisiin, jotta automaattiohjausta voi hallita karttaplotterin näytössä. Lisäksi se voidaan määrittää seuraamaan automaattisen opastuksen reittiä3 (edellyttää BlueChart® g2 Vision® HD -karttoja).

9-akselinen Solid-state AHRS
Edistynyttä 9-akselista Solid-state AHRS-tekniikkaa sisältävä Compact Reactor 40 on kiinnitettävissä joustavasti. Lisäksi uusi järjestelmä vähentää merkittävästi kulkusuuntavirheitä, kurssilta poikkeamista, peräsimen liikettä ja virrankulutusta samalla, kun se takaa miellyttävän matkanteon kaikille matkustajille.

Reagoi olosuhteisiin
Tämä uskomaton automaattiohjaus säilyttää kurssin reagoimalla meriolosuhteisiin. Vaikka vene keikkuu, voit luottaa siihen, että Reactor 40 -automaattiohjaus pitää sinut haluamallasi kurssilla.

Nopea käyttöönotto- ja kalibrointi
Kaikki automaattiohjaukset tarvitsevat määrityksen ja kalibroinnin. Tiedämme, että haluat päästä pian matkaan, ja siksi olemme varmistaneet, että tämä prosessi sujuu mahdollisimman nopeasti ja helposti. Juuri sitä tarkoittaa The Power of Simple.

Täysi integrointi Garmin-laitteisiin
Yhdessä yhteensopivan verkkoon liitettyjen laitteiden kanssa voit ohjata Compact Reactor 40 -järjestelmää kaikkialla veneessä. Järjestelmä pitää kurssin käytännössä kaikissa sää- ja tuuliolosuhteissa. Lisäksi sillä voi tehdä kätevästi monenlaisia esiohjelmoituja uistelu- ja hakutoimintoja. BlueChart g2 Vision HD -karttojen (myydään erikseen) avulla voit lisäksi käyttää muitakin ominaisuuksia, kuten automaattista opastusta3, joka ohjaa GPS-reittejä automaattisesti.

Säilytä hallinta Shadow Drive -tekniikalla
Mukana toimitettava patentoitu Shadow Drive -tekniikka takaa, että säilytät hallinnan myös, kun automaattiohjaus on käytössä. Shadow Drive -järjestelmä poistaa automaattiohjauksen käytöstä automaattisesti, kun ruoria käännetään, jotta voit ohjata venettä vapaasti. Automaattiohjaus kytkeytyy automaattisesti käyttöön uudelleen, kun pidät kulkusuunnan vakaana.

Liittäminen verkon laitteisiin
Compact Reactor 40 -järjestelmää voi käyttää suoraan yhteensopivan Garmin-karttaplotterin1 näytössä tai enintään kolmella GHC-ohjausyksiköllä. GHC viestii automaattiohjauksen kanssa käyttäen NMEA 2000® -verkkoa, minkä ansiosta automaattiohjauksen suuntatiedot voidaan välittää muille laitteille. Tämä mahdollistaa MARPA-seurannan ja kartan päällekkäisnäytön, kun laite on liitetty Garmin-tutkaan ja -karttaplotteriin. Saatavissa on myös valinnainen langaton kaukosäädin.

Lisätietoa valmistajan sivuilta:

https://www.garmin.com