0 0.00 € »


Verkkokauppa


-10 %

Humminbird Mega Live- anturi

Tuotenumero 129763
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
ovh. 1990.00 €  
1799.00 €
30 päivän alin hinta: 1990.00 € ja ennen kampanjaa: 1990.00 €  

 

Humminbird MEGA Live Imaging!
Näe kalat ja pohjanmuodot reaaliajassa, ennennäkemättömän tarkalla MEGA Imaging® -teknologialla. Range jopa 45 metriä (150’). Laaja keila pitää kalat ja vieheen helposti näkyvissä. MEGA Imaging® laatua oleva kaikusignaali läpi koko näkymän, ilman katvealueita. Samassa päätelaitteessa voit käyttää myös suosittua MEGA 360 vedenalaista tutkaa.

Reaaliaikainen seuranta!
Seuraa kaloja ja kohteita reaaliajassa, tarkasti! Voit valita helposti katsotko kohteita edessäpäin, suoraan veneen alla tai "maisema" näkymässä, jolloin saat matalassa vedessä äärimmäisen laajan puoliympyrän muotoisen alueen. Humminbird MEGA LIVE laaja ja tarkka kaikuluotaus pitää kohteet tarkasti näytölläsi ja sinun on helppo seurata viehettä ja kohdekalaa. Olit sitten jigikalastaja tai vaikkapa aktiivinen haukimies on tämä mahtava tuote sinulle. Humminbird MEGA LIVE on loistava apuväline monentyyppiseen kalastukseen!

Laaja yhteensopivuus
MEGA LIVE on yhteensopivat laajasti myös aiempien Humminbird-mallien kanssa: HELIX G3N- & G4N- MEGA Imaging+ -sarjan laitteet, SOLIX-sarjan laitteet sekä kaikki uudet APEX-mallit.
Humminbird MEGA LIVE ei tarvitse erillistä boksia anturille vaan se menee suoraan kiinni laitteeseen, jolloin sinulta jää yksi laite pois mikä kuluttaa virtaa eikä sinun tarvitse miettiä lisäkytkentöjä. Yhdistäminen laitteeseen tapahtuu ethernet-johdolla.

Paketissa tulee mukana kiinnike keulamoottorin putkeen, mutta tietenkin saat sen myös kiinni erilliseen putkelliseen anturitelineeseen, esimerkiksi Minn Kota anturitelineeseen on anturin kytkeminen helppoa.

TAKUU: 1 vuosi