0 0.00 € »


Verkkokauppa


-15 %

Humminbird Helix ICE 5 DS - pilkkikaikuluotain

Tuotenumero 19HU-4109701M
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
 549.00 €
469.00 €

Nyt kaupanpäälle AGM-akku ja laturi!

Häiriötön ja tarkka luotauskuva!

Laadukasta 2D-kaikukuvaa kaivanneet kalastajat ovat aiemmin joutuneet hankkimaan erillisiä ja arvokkaita antureita kaikuluotaimiinsa. Pitkän tuotekehityksen tuloksena Humminbird on tuonut nyt kaikkiin luotainmalleihinsa ennennäkemättömän tarkkaa kaikukuvaa tuottavan laajakeilaisen Dual Spectrum CHIRP -anturin. Erittäin alhaisella Q-arvolla varustettu anturi on supertarkka – huomaat sen välittömästi laitetta käyttäessäsi.

Humminbird Helix ICE 5 DS Chirp GPS -kaikuluotain on täysvarustettu talvikäyttöön. Luotaimessa on kantolaukku, erittäin tarkka Dual Spectrum -pilkkianturi, karttaplotteri, AutoChart -kartoitus sekä jäällä lisääntyvässä määrin tarpeellinen muiden luotainten aiheuttamien häiriöiden poisto.

Talvella jäälle ja kesälle mukaan veneeseen.

Vain Humminbirdistä löytyy ainutlaatuisen yksityiskohtainen AutoChart LIVE -karttaohjelma. Sillä voi tehdä omat kartta-aineistot mistä tahansa haluamastasi vesialueesta. Sama kartta toimii tietysti kesällä veneessä ja talvella jäällä. Näin löydät kalapaikat helpommin ympärivuoden. Luotaimeen on saatavana lisävarusteena myös venekäyttöön sopivat anturit (mm. liikkuvaan käyttöön imukupilla varustettu anturi).

Helppokäyttöinen.

Humminbird Helix ICE on erittäin helppo ja nopea käyttää. Tehtaalla valmiiksi pilkkikäyttöön säädetyt asetukset mahdollistavat keskittymisen suoraan kalastamiseen. Suurelle osalle laitteen käyttäjistä riittää pelkkä herkkyyden säätö tilanteen mukaan. Herkkyyttä säädetään helposti plus- ja miinusnäppäimillä.

Erä-lehti testasi (3/2020) PILKKIJÄN KAIKULUOTAIMET

Testivoittajaksi valikoitui Humminbird HELIX ICE 5.
”Humminbird Helix Ice on tarkka ja erityisen selkeä pilkkikaiku kaikenlaisille vieheille ja kaloille. Häiriönkohinan vähäisyyttä arvostavalle pilkkijälle. Viisi tähteä.”

Kiitämme:
+ näytön selkeyttä
+ näytön tarkkuutta
+ monipuolisia karttamahdollisuuksia
+ kaikuanturin sijoituspaikkaa