0 0.00 € »


Verkkokauppa


-11 %

Garmin STRIKER™ Plus 7sv Pilkkipaketti

Tuotenumero 020-00293-05
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
 699.00 €
619.00 €

 

7-tuumainen STRIKER™ 7sv Plus -pilkkipaketti sisältää pilkkikaikuanturin ja tukee skannaavaa ClearVü-luotainta. Se tuottaa terävät ja selkeät kalakaaret sekä erottelee kohteet erinomaisesti. Sisäisen GPS:n ja Quickdraw Contours -karttaohjelmiston avulla pystyt etsimään hyviä kalastuspaikkoja sekä merkitsemään suosikkikohteesi ja palaamaan niihin myöhemmin. Sisältää ladattavan akun, laturin, kallistus-/kiertotelineen, vaahtomuovikellukkeen ja kuljetuslaukun, johon kaikki mahtuvat kätevästi mukaan.

Koe CHIRPin selkeys
Tämä luotain on suunniteltu pilkkikalastukseen. CHIRP lähettää yhden taajuuden sijaan jatkuvasti monia taajuuksia korkeista mataliin. Niiden palatessa CHIRP tulkitsee ne yksitellen, joten se pystyy keräämään tavallista enemmän tietoa. Näin se pystyy myös tuottamaan terävät ja selkeät kalakaaret ja erottelemaan kohteet erinomaisesti. Laajan 16–24 asteen keilan kulman ansiosta laite kattaa vedessä laajan alueen, joten pysyt itse jatkuvasti tilanteen tasalla.

Garmin Quickdraw Contours
Kukaan ei tunne kalavesiäsi paremmin kuin sinä itse ja ne, joiden kanssa kalastat. Kun kalastat syvillä vesillä, Quickdraw Contours -karttaohjelmisto luo HD-kalastuskarttoja paikoista, joissa olet liikkunut. Erityistaitoja ei tarvita. Pystyt nyt tallentamaan Quickdraw Contours -karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.

Kalasta pystysuunnassa sisäisen tunnistimen avulla
STRIKER on kalastustutka ja tunnistin samassa laitteessa. Kun kalastat paikallasi eli esimerkiksi pilkit, sisäinen tunnistin näyttää jigisi tai painotetun syöttisi sekä saaliskalojen uintisyvyyden niiden saapuessa luotaimen keilaan. Näet myös, miten jigi nousee ja laskee ja liikkuvatko saaliskalat sitä kohti vai siitä poispäin.

GPS-kalastustutka
Herkän, sisäisen GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä eri sijainteihin. Voit merkitä kohdan, jossa kala syö, ja tulla sinne uudelleen myöhemmin. Sen avulla voit myös kätevästi palata parhaille pilkkipaikoille.

Tehty sinua varten
STRIKER™ 7sv Plus kalastustutka tekee kalastamisesta hauskaa. Se on myös suunniteltu käytettäväksi kaikissa olosuhteissa. Kirkkaasta, auringonvalossa luettavasta näytöstä näet selkeästi jään alle myös aurinkoisina päivinä. Suuremman näytön ansiosta saat paremman kokonaiskuvan siitä, mitä jään alla tapahtuu. Intuitiivisesta käyttöliittymästä on helppo löytää tarvittavat toiminnot kaikkiin tilanteisiin.

Lisää skannaava Garmin DownVü -luotain
Voit lisätä CHIRP ClearVü -luotaimen ominaisuudet STRIKER 7 -pilkkisarjaan ja kalastaa myös lämpimällä kaudella. Lisää skannaavaan CHIRP ClearVü -luotaimeen valinnainen perinteinen Garmin GT20 CHIRP -kaikuanturi ja skannaava CHIRP ClearVü -luotain (myydään erikseen). Jos haluat tehokkaan CHIRP-laitteen, hanki GT22- tai GT23-kaikuanturi (myydään erikseen).

Fyysiset tiedot ja suorituskyky
Mitat 18.8 x 11.6 x 5.4 cm
Näytön koko, LxK 5-tuumainen
Näytön tarkkuus, LxK 800 x 480 pixels
Paino 0.5 kg
Näytön tyyppi WVGA colour