0 0.00 € »


Verkkokauppa


-1 %

GARMIN NAVIONICS+ SUOMEN JÄRVET , NSEU055R-GN+

Tuotenumero 010-C1254-20
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
ovh. 159.99 €  
139.00 €
30 päivän alin hinta: 139.99 € ja ennen kampanjaa: 139.99 €  

 

Garmin Navionics+ - Suomen järvet - Täysin uusi ilme karttaplotteriisi! Garmin Navionics+ -kartoissa on eloisat värit, virtaviivainen käyttöliittymä ja yhdistettyä rannikon/sisävesien sisältöä sekä suosittu Navionics®-tyylinen värivalikoima. Sen avulla voit suunnitella reitin helposti markkinoiden suosituimman veneilykarttavalmistajan tuotteilla.

Garmin Navionics +
Ajantasaisimmat Garmin Navionics+ merikartat yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin. All-in-one-ratkaisu tarjoaa yksityiskohtaista, integroitua karttatietoa rannikkoalueilta, järviltä, joilta, jne. Ominaisuuksiin kuuluvat syvyysalueiden varjostukset, edistyksellinen Auto Guidance+TM-tekniikka ja jatkuvat karttapäivitykset ActiveCaptain® -sovelluksen kautta. Yhdistämällä Garmin-ja Navionics®-automaattireitityksen parhaat ominaisuudet on saatu Auto Guidance+, joka ehdottaa laiturista laituriin (dock-to-dock)-reittiä ja opastaa kanavien, salmien, huvivenesatamien sisääntulojen, jne. läpi. Eri varjostusvaihtoehdoista on apua matalassa vedessä navigoitaessa ja hyötyä parhaiden kalapaikkojen syvyysalueiden valinnassa. 

 
Garmin Navionics+ tärkeimmät uudet ominaisuudet: 
Integroitu Garmin-ja Navionics-sisältö rannikko-ja sisävesialueilta uudistetussa värivalikoimassa ja Navionics-tyylisellä ulkoasulla. Erinomainen kattavuus, selkeys ja yksityiskohtaisuus. 
Yhden vuoden tilaukseen kuuluvat jatkuvat karttapäivitykset ActiveCaptain-älylaitesovelluksen kautta. 
SisäinenAutoGuidance+-tekniikka1käyttää annettua syvyyttä ja alikulkukorkeutta sekä karttatietoja ja usein käytettyjä reittejä laskiessaan reittiehdotusta laiturista laituriin.  
Syvyysalueiden varjostuksessa voi valita jopa 10:stä värivaihtoehdosta ja tarkistaa tavoitesyvyyden yhdellä silmäyksellä. 
Syvyyskäyrät 0,5 metrin välein antavat yksityiskohtaisemman kuvan pohjan muodoista. Niistä on hyötyä kalastuksessa ja navigoinnissa.  
Navigoinnissa hyödyllinen Matalan veden varjostus korostaa syvyysalueet käyttäjän määrittelemään tasoon asti. 
ActiveCaptain-yhteisösisällöstä löytyy hyödyllisiä kohdepisteitä, suosituksia ja neuvoja muilta veneilijöiltä, jotka tuntevat paikallisen ympäristön. 

 

Kattava karttaratkaisu Garmin-karttaplottereille - Saat käyttöösi yksityiskohtaiset kartat, jotka sisältävät esimerkiksi rannikkot, järvet ja joet. Integroitu Garminin ja Navionicsin sisältö auttaa veneilijöitä maailmanlaajuisesti.


Päivittäiset karttapäivitykset - Karttoja täydennetään jatkuvasti uudella ja muutetulla sisällöllä. Päivässä voidaan tehdä jopa 5 000 päivitystä. Mukana toimitetun yhden vuoden tilauksen myötä saat käyttöösi päivittäiset karttapäivitykset älylaitteiden ActiveCaptain-sovelluksen kautta.

AUTO GUIDANCE+ -Tekniikka - Sisäinen Auto Guidance+ -tekniikka2

Syvyysalueiden varjostus - Tarkassa syvyysalueen varjostuksessa voit valita jopa 10 värivarjostusvaihtoehtoa ja tarkastella määritettyjä tavoitesyvyyksiä yhdellä silmäyksellä.

Käyrät jopa 0,5m välein - Niin kalastusta kuin navigointia helpottavat jopa 0,5 metrin välein piirtyvät käyrät osoittavat pohjan muodot selkeästi ja yksityiskohtaisesti esimerkiksi soilla, kanavissa, satamissa ja venesatamissa.

Matalan veden varjostus - Tässä toiminnossa käyttäjä voi määrittää varjostussyvyyden ja näin välttää matalat vesialueet.

ACTIVE CAPTAIN-yhteisö - Yhteisön lisäämä sisältö tarjoaa hyödyllisiä kohdepisteitä, kuten venesatamia, ankkurointipaikkoja, esteitä ja yrityksiä. Saat suosituksia ihmisiltä, joilla on omaa kokemusta paikallisesta ympäristöstä.

Syvyyserojen varjostus - Yksityiskohtainen värejä ja varjoja yhdistävä varjostus näyttää pohjan pinnanmuodot helposti tulkittavasti ja selkeämmin kuin pelkät käyräviivat.


 
Yhteensopivat laitteet:
Garmin Echomap UHD
Garmin Echomap Ultra
GPSMAP 1022/xsv, 1222/xsv, 1222/xsv Plus, 1223/xsv, 723/xsv, 923/xsv, 8410/xsv, 8412/xsv, 8416/xsv, 8417 MFD, 922xsv Plus