0 0.00 € »


Verkkokauppa


Autopilottisarja kaapeliohjaukselle

Tuotenumero 000-11749-001
Toimitusaika Ei varastossa, jätä yhteydenottopyyntö
 
1985.00 €
 

 

Lowrancen High Definition System (HDS) -teräväpiirtonäyttöihin tarkoitettu uusi ohjauspaketti tarjoaa automaattiohjauksen kaapeliohjaukseen ohjattaviin perämoottoreihin. Ohjat tarvittaessa ottava Outboard Pilot ja HDS Gen2- tai HDS Gen3/Carbon -laitteen Lowrance SmartSteer™ -ohjaus johdattavat tietylle kurssille tai reitille tai tiettyyn päätepisteeseen.

Kaikki tarvittava on samassa paketissa, jonka avulla automaattiohjaus kytketään kaapeliohjaukseen ohjattavaan perämoottoriin, jolloin Outboard Pilot pitää veneen oikeassa kurssissa ja antaa sinun keskittyä kalastukseen. Kun Outboard Pilot kytketään HDS Gen2- tai HDS Gen2 tai HDS Gen3 -laitteeseen, se ohjaa veneen tiettyyn päätepisteeseen tai tietylle reitille, valitsee käännöksen tai johdattaa alusta eteenpäin tietyllä kurssilla. 

HDS-näytön Lowrance SmartSteer™ -käyttöliittymästä on helppo vaihtaa suoraan sähkö-, uistelumoottori- tai perämoottoriohjaukseen. Lisäksi HDS-näytössä on helppo vaihtaa kuljettu matka reitiksi, jolloin voit palata kalapaikastasi samaa reittiä takaisin satamaan.

Lowrancen Outboard Pilotia suositellaan enintään 9 metrin veneisiin, joissa on yksi perämoottori.

Ominaisuudet

kahden vuoden takuu

Tekniset tiedot

Vedenpitävä, luokka IPx5
Leveys 210mm
Korkeus 58mm
Syvyys 188mm
Paino 1kg