Haku


Stella- veneet

Stella- veneet

Suurin osa Suomessa myytävistä pienveneistä valmistetaan nykyään Virossa. Stella-veneet on tähän harvinainen poikkeus. Veneemme tehdään Suomessa suomalaisten ammattitaitoisten venevalmistajien työnä.

Stella-veneet ovat tulleet tutuiksi kuluttajille tyylikkäästä muotoilustaan ja turvallisista sekä vakaista venemalleista. Venemallit on suunniteltu kulutusta kestäviksi ja helppokäyttöisiksi.

Korkea laatu on meille kunnia-asia. Olemme uusineet koko muottiarsenaalin ja valmistamamme veneet ovatkin erittäin hyvälaatuisia. Kaikki Stella-veneet on testattu vaativien CE huvivenedirektiivien mukaisesti ja kaikki mallimme ovat CE hyväksyttyjä. Laadun takeeksi myönnämme veneillemme Finnboat Ry:n takuuehtojen mukaisen takuun.

Stella venevalikoimasta löytyy sopiva vene jokaiselle. Tuotevalikoimasta löydät veneen vapaa-ajankäyttöön, mökkikäyttöön ja harrastajakalastajillekin. Kaikissa venemalleissamme on turvallinen ja helppohoitoinen kaksikuorirakenne. Korkean laadun takaa tinkimätön suomalainen työ.

Primus Boats Oy valmistaa laadukkaita kotimaisia lasikuituisia pienveneitä Stella tuotemerkillä. Stella-veneitä on valmistettu Etelä-pohjanmaalla v. 2006 alkaen.

Stella 380

Pituus 380 cm

leveys 140 cm

Paino 80 kg

Kantavuus 3 henkilöä

Max. konesuositus 5hv


Soutari 470S

Yksikuorinen

Pituus 470 cm

Leveys 140 cm

Kantavuus 3 henkilöä

Max. konesuositus 2,5hv

Puupenkki


470 Soutari

Pituus 470 cm

Leveys 140 cm

Paino 90 kg

Kantavuus 3 henkilöä

Max. konesuositus 2,5hv

 


510 Soutari

Pituus 510 cm

Leveys 155 cm

Paino 125 kg

Kantavuus 4 henkilöä

Max. konesuositus 10hv