Haku


Vetolaitteet

Alpha One

Vahva. Monipuolinen. Luotettava.

Niin yksi- kuin kaksimoottorisille sovelluksille saatavan Alpha Onen’ tehokas hydrodynaaminen profiili tuottaa erittäin vähän luistoa, mikä tarkoittaa parempaa ajettavuutta ja alhaista bensiinin kulutusta.

Integroidun vesipumpun ja kestovoideltujen sarankohtien ansiosta voit viettää vähemmän aikaa huoltotoimissa ja enemmän vesillä.

Suunniteltu yli 100 km/h nopeuksiin yltäville veneille, yli 300 hv:n bensiinimoottoreille ja yli 150 hv:n dieselmoottoreille.


Bravo One

Kun vauhdilla on väliä

Pidennetyt torpedot vähentävät luistoa ja syvempi alaevä antaa laajemman ruoripinnan mahdollistaen herkemmän ohjauksen kaikilla nopeuksilla.

Hienostunut laite, jossa on luokkansa paras vaihdejärjestelmä. Tarkoitettu yksi- ,kaksi- ja kolmimoottorikäyttöön yli 160 km/h nopeuksiin yltäville veneille, yli 600 hv:n bensiinimoottoreilla ja yli 370 hv:n dieselmoottoreille.

Bravo One®, Bravo One X®, Bravo One XR® bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo One X Diesel ja Bravo One XR Diesel dieselmoottoreille.


Bravo Two

Suurin ja paras

Tavallista pidemmäksi suunnitellut ja suuremmalla akselilla varustetut Bravo Two -® ja Bravo Two X® -vetolaitteet kykenevät käyttämään jopa 20-tuumaisia potkureita.

Paljon työntövoimaa alhaisilla nopeuksilla, nopea liukuun nousu ja parantunut polttoaineen kulutus – eli kaikki mitä tarvitset nopeita lähtöjä varten.

Kuormalla ei ole enää väliä. Sopii yli 90 km/h:n nopeuksiin yltäviin kaksimoottoriasennuksiin, yli 450 hv:n bensiinimoottoreille ja yli 370 hv:n dieselmoottoreille.

Bravo Two ja Bravo Two X bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo Two X Diesel ja Bravo Two XR® Diesel dieselmoottoreille.


Bravo Three

Tehokkuuden ja hallittavuuden huipentuma

Kahdella keskenään vastakkaisiin suuntiin pyörivällä potkurilla varustettu Bravo Three® tarjoaa paremman ohjattavuuden venesatamassa ja huikean suorituskyvyn avovedessä.

Potkurin ylimääräisen lavan avulla liukuun nouseminen on helpompaa matalilla nopeuksilla, mikä vähentää bensiinin kulutusta.

Ammattitaitoinen muotoilu vähentää keulan nostetta.

Nopeampi kiihdytys parantaa näkyvyyttä eteenpäin.

Yli 100 km/h:n nopeuksiin yltäville yksi/kaksimoottorisovelluksille, korkeintaan 525 hv:n bensiinimoottoreille ja korkeintaan 370 hv:n dieselmoottoreille. Parempaa kiihtyvyyttä, ohjattavuutta ja tehokkuutta.

Bravo Three, Bravo Three X® ja Bravo Three XR bensiinikäyttöisille perävetolaitteille; Bravo Three X Diesel ja Bravo Three XR Diesel dieselmoottoreille.