Haku


Alutroll alumiiniveneet

Myymme Alutroll veneitä

Alumiiniset Alutroll -kalastusveneet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan Keski-Suomessa Jyväskylässä. Alutroll alumiiniveneet ovat pitkän kehitystyön tulos. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta erityisesti Alutroll veneen käyttäytymisestä aallokossa ja merellä navakassa kelissä. Mallistosta löytyy useita eri vaihtoehtoja kokoluokassa 3,50 – 6,50 metriä.

Alutrollin mallistossa on saatavilla 3,50 m, 4,85 m, 5,30 m, 6,05 m ja 6,50 m pitkiä veneitä. Valikoimista löytyy mm. yksi- (CC) ja kaksipulpettinen (DC), puolikatettu (HT) sekä Cabin ja Pilothouse malli. Kaikki Alutroll venemallit ovat EU:n huvivenestandardin mukaisia ja CE-mer­kittyjä. Veneiden valmistusmateriaalina on käytetty 3-5 mm merialumiinia ja kellunta-aineena vettymätöntä polyuretaania tai polystyreeniä. Yli 5,30 metriset mallit ovat itsetyhjeneviä sadevedestä ja vakiona asennetaan hydrauliohjaus.

Alumiiniveneisiin on mahdollista tilata lisäksi kalusteet kuten pulpetit, laatikostot ym. mittatilaustuotteet. Veneiden korjaukset ja erilaiset muutostyöt toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimitamme ja asennamme myös kalastus- ja venetarvikkeet laajasta valikoimastamme.

alutroll vene alumiinivene

Tule käymään tai ota yhteyttä niin kerromme lisää:

Alutroll 350E

Alutroll 350E malissa on leveä runkorakenne. Vene on erittäin vakaa ja se kestää reunalle kuormattuna yli 300 kg painon vuotamatta. Veneessä on kolmen millimetrin levyvahvuus. Vene on omiaan erilaisiin kalastusmuotoihin.

Alutroll 450E

Malli on suunnattu heittokalastajille. Ohjaus on toteutettu moottoriin asennettavalla tiller-kahvalla tai vaihtoehtoisesti perinteisellä kahvaohjauksella. Venemalliin tulee vakiona mm. siirrettävät penkit. Keulaan on mahdollista asentaa keulasähkömoottori, toinen kaikuluotain, akkuja sekä muuta elektroniikkaa.
Vuoden 2017 malleissa pitkät sivukaiteet ja upotetut vapatelineet 4 kpl vakiona.

Alutroll 485CC

Tämä malli on suunniteltu kalastuskäyttöön pienveneiden suosittuun kokoluokkaan. Leveä pohja vakauttaa venettä ja voimakkaasti jyrkkenevä v-kulma antaa hyvän ajokokemuksen myös huonolla kelillä. Kalastuslehti julkaisi artikkelin tästä mallista numerossaan vuonna 2014.

Alutroll 530CC

Venemalli on kalastajan työkalu ja vene on mahdollista varustella eri kalastusmuotoja silmällä pitäen. Etuosaan asennetun keskipulpetin asiosta kalastajan on mahdollista liikkua helposti veneessä. Veneessä on lisäksi reilut takatilat joissa on myös pystyt sivulaidat ja klaffipenkit.

Alutroll 605CC

Pitkä vesilinja sekä leveä pohja antavat tukevuutta ja suuntavakautta vetouistelussa. Perän rakenne mahdollistaa erilaisten moottorivaihtoehtojen asennuksen ja tilavan turkin ansiosta voidaan erilaiset kalusteratkaisut rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan.